Dobro došli u Carpe Solem

Vaši partneri u zelenijoj budućnosti

O nama

Carpe Solem kompanija osnovana je u septembru 2021. godine, sa sedištem u Beogradu. Dostavljamo optimalna rešenja za povećanje energetske efikasnosti upotrebom solarnih panela, uključujući projektovanje, montažu i priključenje na mrežu.

Man worker in the firld by the solar panels
Zašto Carpe Solem?

Saznajte više o našem poslovanju

vrednosti

Misija

Želimo da izgradimo energetski efikasnu mrežu korisnika zasnovanu na jednom od najzastupljenijih i najjeftinijih oblika energije na zemlji – SOLARNOJ ENERGIJI. Pomažemo našim klijentima da optimizuju energetske troškove kroz pametne i isplative investicije, uz minimalan negativan uticaj na okolinu.

Vizija

Naš cilj je da postanemo vodeća kompanija za obnovljivu energiju koja projektuje i postavlja napredne solarne sisteme po principu „ključ u ruke“. Gradimo mrežu zadovoljnih korisnika i zajedno unapređujemo energetski sistem, ujedno smanjujući uticaj na životnu sredinu.

Tim

CARPE SOLEM čine eksperti u oblasti energetike, tačnije elektroinženjeri i profesori sa višegodišnjim iskustvom. Njihova stručnost i brojni realizovani projekti su garancija uspešnosti svakog novog projekta koji je pred nama.

Razmišljate o ugradnji solarnih panela?

Carpe Solem tim Vam stoji na raspolaganju za sva pitanja i nedoumice.